FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017SPORTSZONETERAPEUT

Overbyg din Sportsmassøruddannelse med denne efteruddannelse til Sportszoneterapeut.

Her giver vi dig muligheden, for at lære udpluk af zoneterapien til brug af andre alternative behandlere (massører, fysioterapeuter), til brug ved skadesbehandling.

Zoneterapi er et effektivt værktøj i samarbejde med andre behandlingsformer, da der eks. kan være skader der er så ømme og alligevel behandlingskrævende, så man ikke kan arbejde på selve skaden. Der kommer zoneterapien ind som et godt middel frem mod målet, da der arbejdes på foden og på reflekszoner, så det på den måde er perifert fra skaden, og kan også sagtens bruges ved forstuvninger.

Udover at kunne bruges ved skadesbehandling, har zoneterapien også en gavnlig effekt på kroppens almene helbred, hvilket også medvirker til hurtigere heling.

Den teoretiske del af uddannelsen:
 • Zoneterapiens historie
 • Teori om zoneterapi
 • Den visuelle del af zoneterapien
 • Selve behandlingen
 • De forskellige behandlingssystemer
 • Journalføring
Den praktiske del af zoneterapien:
 • Opvarmning af foden
 • Den visuelle fod
 • Indlæring af de vigtigste behandlingssystemer
 • Den empatiske hånd
 • Hot spots

PRIS:

Kr. 5.500,-
 
Har du taget massøruddannelsen hos os er prisen kun kr. 4.000,-

UDDANNELSESBEVIS:
Efter bestået prøve udleveres bevis underskrevet af skoleleder og underviser.

ANTAL LEKTIONER:
Denne uddannelse er på 40 lektioner.

ANTAL ELEVER:
Max. 8 elever.

KRAV:
Du skal være uddannet som massør/ sportsmassør, eller have kendskab til anatomi og fysiologi.


KOMMENDE HOLD:
 
2018
WEEKENDHOLD (Hold ZON18-WR2)
Lørdag-søndag kl. 9.00-17.00
i ugerne 45 og 46 - 2018
TILMELD HER
 
 .