FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017SPORTSERNÆRING

Uddannelse for dig der vil vejlede aktive sportsudøvere i kost.

Når man er fysisk aktiv og gerne vil præstere sit optimale, har kosten stor betydning. Når man dyrker sport har kroppen brug for energi. Et energiunderskud vil på sigt medfører, at du taber i vægt og mister muskelvæv, ligesom du udsætter dig selv for en større risiko for skader og sygdomme.

Ønsker du at blive bedre til at sammensætte en kostplan, så er sportsernæring noget for dig. Du får redskaber til at sammensætte en kostplan baseret på kalorier og makronæringsstoffer ud fra grundlæggende anbefalinger. Derudover får du en grundlæggende viden om fødevarer, kalorier, makronæringsstoffer, vitaminer og mineraler, kroppens fysiologiske behov m.m.

Kurset er for dig som ønsker at udvide dine kompetencer så du også har muligheden for at ændre på din klients kropskomposition, performance eller velvære gennem kosten.

PRIS:

Kr. 6.500,-
 
Har du taget massøruddannelsen hos os er prisen kun kr. 5.000,-

UDDANNELSESBEVIS:
Efter bestået prøve udleveres bevis underskrevet af undeerviser og skoleleder.

ANTAL LEKTIONER:
Denne uddannelse er på 50 lektioner.

ANTAL ELEVER:
Max. 16 elever.

KRAV:
Der er ingen krav for deltagelse på dette hold.


KOMMENDE HOLD:
2018
INTENSIVHOLD (Hold ERN18-IR1)
Mandag-fredag kl. 9.00-17.00
4.-8. juni 2018 (uge 23)
TILMELD HER
 
 
 .