FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017SPORTSAKUPUNKTUR

Uddannelse for massører og fysioterapeuter - For dig der er behandler og som vil hjælpe aktive mennesker og sportsfolk med muskulære problematikker.

Lær Medicinsk Sportsakupunktur på den professionelle og brugbare måde.

Sportsakupunktur er en kombination af muskulære triggerpunkter og reflekspunkter. Udviklet ved Sportseducation.dk - Brugt på professionelle cykelhold, Landsholdet i landevejscykling, ved Copenhagen Marathon og i den professionelle sportsverden, samt af fysioterapeuter.

Sportseducation.dk er den eneste skole der underviser i denne behandlingsform.

Behandlingerne med Sportsakupunktur er effektive og givende og er eftertragtede i både erhvervslivet og i sportsverdenen. Behandlingsformen er attraktiv for alle der holder deres krop i form, ved eksempelvis fitness, løb, yoga, spinning/cykling, fodbold, tennis, golf, pilates, håndbold, gymnastik og svømning m.m.

Sportsakupunktur har en markant smertestillende effekt. Særdeles effektivt til at aktivere og fremskynde kroppens egen helingsproces på professionelle sportsfolk, der lever af deres sport samt til "almindelige" sene og muskel gener. Sportseducation.dk har sammensat en behandlingsform og en uddannelse, der er en kombination af refleksakupunktur og triggerpunktsakupunktur. Behandlingen er primært tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men kan uden problemer med succes overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker.

Når vi undgår at gøre tingene mere komplicerede, end de behøver at være, er Sportsakupunktur en behandlingsmetode, som de fleste forholdsvis let kan lære.

Kurset er praktisk anlagt og baseret på at eleverne har den nødvendige anatomiske og fysiologiske viden.

Undervisningen er en kombination af teori og praktik, så den enkelte får mulighed for at blive fortrolig med teknikkerne. Du behøver ikke selv at kunne lide at få nåle (nåleskræk) for at blive en god og professionel Sportsakupunktør. Har du ubehag ved at modtage behandling med nåle, skal dette ikke afskrække dig fra at blive en god og professionel Sportsakupunktør. Du skal have et praktisk håndelag, og du må ikke være bange for at røre ved andre mennesker. Du må være ligevægtig, have indfølingsevne og kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst.

Er du usikker på om medicinske præparater er gode for dig og er du bekymret for bivirkninger af medicin, så er Sportsakupunktur en god løsning. Hvis du naturligt ønsker at komme smerter, skader og betændelsestilstande i kroppen til livs, så kan vi aktiverer kroppens egne smertestillende hormoner - Endorfiner - og kroppens egne anti-inflammatoriske hormoner - Kortisol og Kortison (binyrebarkhormon) - der modvirker betændelsestilstande, direkte til de områder i kroppen hvor din skade sidder.

Ved akupunkturbehandling frigøres en mængde regulerende stoffer som kortison og kortisol (binyrebakhormon - antiinflamatorisk), endorfiner og adrenalin. De frigøres via blodbanen til det sted i kroppen, hvor problemet og skaden findes. Der er tale om et meget effektivt behandlingssystem, som kan bruges til de fleste smerte- og betændelsesskader.

PRIS:

Kr. 2.600,-
 
Har du taget massøruddannelsen hos os er prisen kun kr. 2.000,-

UDDANNELSESBEVIS:
Efter bestået prøve udleveres bevis underskrevet af skoleleder.

ANTAL LEKTIONER:
Denne uddannelse er på 20 lektioner.

ANTAL ELEVER:
Max. 16 elever.

KRAV:
Du skal være uddannet som massør/ sportsmassør, eller have kendskab til anatomi og fysiologi.


KOMMENDE HOLD:
2019
WEEKENDHOLD (Hold AKU19-LR8)
Lørdag og søndag kl. 9.00-17.00
14.-15. december 2019 (uge 50)
TILMELD HER
 
2020
DAGHOLD (Hold AKU19-TU3)
Onsdag og torsdag kl. 9.00-17.00
19.-20. juni 2019 (uge 25)
TILMELD HER
 
WEEKENDHOLD (Hold AKU19-TU4)
Lørdag og søndag kl. 9.00-17.00
22.-23. juni 2019 (uge 25)
TILMELD HER
 
DAGHOLD (Hold AKU19-TU5)
Onsdag og torsdag kl. 9.00-17.00
11.-12. september 2019 (uge 37)
TILMELD HER
 
WEEKENDHOLD (Hold AKU19-TU6)
Lørdag og søndag kl. 9.00-17.00
14.-15. september 2019 (uge 37)
TILMELD HER
 
 
 .