FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017FYSISK TRÆNER

Ønsker du at blive fysisk træner, holdtræner, personlig træner m.m., men har ingen eller kun en smule undervisningserfaring eller mangler du blot den teoretiske viden bag ved?

Fysisk træner hos Sportseducation.dk giver dig de grundlæggende færdigheder til at varetage rollen som fysisk træner, holdtræner, personlig træner, fitnessinstruktør og andre idrætsspecialiserede fysiske trænerroller. Kurset strækker sig over 50 lektioner og giver dig muligheden for at prøve dig selv af som træner samt give dig en grundlæggende viden inden for rollen som fysisk træner, opvarmning til fysisk træning, styrketræning, kredsløbstræning, coretræning, praktiske øvelser og alternative træningsredskaber, restitution af kroppen samt træningspræsentationsmetodik.

Da der er en del praktisk aktivitet er det et krav at du møder op på kurset uden alvorlige skader.

Kurset vil være adganggivende for modul 2, som vil udvide pensum fra dette kursus og give dig endnu flere færdigheder som fysisk træner.

Gennem aktiv teoretisk og praktisk deltagelse vil du på kurset få en grundlæggende forståelse for teorien bag kredsløbstræning og styrketræning.

Du får praktisk erfaring med forberedelsen af træning, præsentation af træningspas og øvelser, samt afholdelsen af effektiv og korrekt udført fysisk træning af andre.

Du lærer på kurset et bredt udvalg af praktiske øvelser, som kan udføres til enhver tid uden brug af udstyr. Du prøver desuden kræfter med flere træningsalternativer med henblik på effektivisering af den allerede lærte grundlæggende viden på kurset.


PRIS:

Kr. 6.500,-
 
Har du taget massøruddannelsen hos os er prisen kun kr. 5.000,-

UDDANNELSESBEVIS:
Efter bestået prøve udleveres bevis underskrevet af underviser og skoleleder.

ANTAL LEKTIONER:
Denne uddannelse er på 50 lektioner.

ANTAL ELEVER:
Max. 16 elever.

KRAV:
Der er ingen uddannelsesmæssige krav til denne uddannelse.


KOMMENDE HOLD:
2018
INTENSIVHOLD (Hold FYS18-IR1)
Mandag-fredag kl. 9.00-17.00
18.-22. juni 2018 (uge 25)
TILMELD HER
 
 
 
 .