FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017UDDANNELSER

 


MASSØR/SPORTSMASSØR
Tag en erhvervsrettet og anerkendt kvalitetsuddannelse.
Lær den originale Fysiurgiske Sportsmassage på denne
seriøse og professionelle massøruddannelse.
LÆS MERE HER

TILMELD HER
 


SPORTSSKADETERAPEUT
Overbyg din Sportsmassøruddannelse med denne efteruddannelse til Sportsskadeterapeut.
LÆS MERE HER

TILMELD HER
 


SPORTSAKUPUNKTØR
For dig der er behandler og som vil hjælpe aktive mennesker
og sportsfolk med muskulære problematikker.
Lær Medicinsk Sportsakupunktur på den professionelle
og brugbare måde
LÆS MERE HER

TILMELD HER
 


SPORTSZONETERAPEUT
Her giver vi dig muligheden, for at lære udpluk af zoneterapien til brug af andre alternative behandlere (massører, fysioterapeuter), til brug ved skadesbehandling.
LÆS MERE HER

TILMELD HER

 

SPORTSERNÆRING
Ønsker du at kunne sammensætte en kostplan for dig selv eller en klient, så er sportsernæring noget for dig. Du får redskaber til at sammensætte en kostplan baseret på kalorier og makronæringsstoffer ud fra grundlæggende anbefalinger.
LÆS MERE HER

TILMELD HER

 

FYSISK TRÆNER
Ønsker du at blive fysisk træner, holdtræner, personlig træner m.m., men har ingen eller kun en smule undervisningserfaring eller mangler du blot den teoretiske viden bag ved?
LÆS MERE HER

TILMELD HER
 
AFSPÆNDINGSYOGA
KOMMER SNART.
LÆS MERE HER

TILMELD HER
.