FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017UDSPÆNDING OG EVENTMASSAGE

Kendskab til Udspænding og Event Sportsmassage er et must for den professionelle sportsbehandler.

UDSPÆNDING:
Lær at give en passiv udspænding der øger smidigheden og er skadesforebyggende på aktive udøvere. Lær også at rådgive dine klienter om hvordan de laver den korrekte udspænding.

Få styr på hvornår udspænding virker, og hvor vi skal undgå at udspænde.

EVENT SPORTSMASSAGE:
Der gives Event sportsmassage til motionsløb og konkurrencer for at forberede sportsfolkene både fysisk og mentalt, for at reducere risikoen for en mulig skade og for at gøre det lettere at behandle efter og under sportsudøvelsen.

PRIS:

Kr. 1.300,-
 
Har du taget massøruddannelsen hos os er prisen kun kr. 1.000,-

BEVIS:
Der udleveres deltagerbevis underskrevet af skoleleder og underviser.

ANTAL LEKTIONER:
Denne uddannelse er på 10 lektioner.

ANTAL ELEVER:
Max. 16 elever.

KRAV:
Der er ingen uddannelsesmæssige krav til dette kursus.


KOMMENDE HOLD:
DAGSHOLD (Hold UDS18-OR1)
Onsdag 25. april 2018
kl. 9.00-17.00
TILMELD HER
 
DAGSHOLD (Hold UDS18-TR2)
Torsdag 8. november 2018
kl. 9.00-17.00
TILMELD HER
 .