FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017TRX WORKSHOP

Deltag i denne workshop og få indblik i hvordan TRX Suspension Training virker.

TRX er udviklet til at holde de amerikanske soldater i skarp fysisk form og er nu en anerkendt metode brugt i sportsverdenen.

Du får et grundigt indblik i hvordan TRX kan bruges til at opbygge styrke, forebygge skader og være en væsentlig del af et genoptræningsprogram.

TRX er opbygget så du selv vælger hvor intensiv træningen skal være, og du vil på denne workshop få rig lejlighed til, at få udfordret din balance, smidighed, udholdenhed og styrke gennem masser af øvelser.

Der benyttes på workshoppen originalt TRX-udstyr.

PRIS:

Kr. 1.300,-
 
Har du taget massøruddannelsen hos os er prisen kun kr. 1.000,-

BEVIS:
Der udleveres deltagerbevis underskrevet af skoleleder og underviser.

ANTAL LEKTIONER:
Denne uddannelse er på 10 lektioner.

ANTAL ELEVER:
Max. 16 elever.

KRAV:
Der er ingen krav for deltagelse i denne workshop.


KOMMENDE HOLD:
DAGSHOLD (Hold TRX16-OR2)
Onsdag 14. december 2016
kl. 9.00-17.00
TILMELD HER
 .