FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017TRIGGERPUNKT OG REFLEKSBEHANDLING

Vi tilbyder dig et professionelt kursus i neuromuskulær manipulationsteknik og i brugen af triggerpunkter.

TRIGGERPUNKTER
Triggerpunkter er betegnelsen for specielle ømme punkter i muskulaturen, der kan forårsage en udstråling. Behandling af triggerpunkter er meget brugt blandt fysioterapeuter og massører.

På kurset lærer du manuelle behandlingsteknikker af triggerpunkterne (Triggerpunkter kan også påvirkes - behandles - med nåle. Disse teknikker kan du lære på vores kursus i medicinsk sportsakupunktur - Triggerpunktsakupunktur)

Triggerpunkterne kan integreres i alle former for muskulær behandling.

Behandleren trykker med fingrene på særlige punkter i musklerne, triggerpunkter, for at behandle smerter. Ved triggerpunktmassage trykker behandleren let eller dybt med fingrene på triggerpunkter i klientens muskler og bindevævet omkring dem.

Formålet er at få triggerpunkterne til at holde op med at give smerter eller at lindre smerterne. Kurset er en praktisk dag baseret på en teoretisk indledning med gennemgang af 25 triggerpunkter, fordelt mellem OE (Overekstremiteterne) og UE (Underekstremiteterne), efterfulgt af praktiske øvelser, med palpering og manuel påvirkning.

SPORTSREFLEKSTERAPI

Sportsrefleksbehandling er en professionel behandlingsform, der virker hurtigt og effektivt. Ved manipulation og manuel vævsbehandling af muskulaturen udskilles kroppens egne smertestillende hormoner, blandt andet morfinstoffet endorfin, direkte i muskulaturen.

Sportsrefleksbehandlingen fungerer ved at man trykker på de zonepunkter i musklerne, hvor nervesystemets PNS sender elektroimpulser koncentreret ind i muskulaturen. Ved behandlingen frigøres en mængde regulerende stoffer som kortisol (binyrebakhormon - antiinflamatorisk), endorfiner og adrenalin. De frigøres via blodbanen til det sted i kroppen, hvor problemet og skaden findes. Der er tale om et meget effektivt behandlingssystem, som kan bruges til de fleste smerte- og betændelsesskader.

Vores elever undervises i at deres behandlinger ikke må træde i stedet for lægeordineret medicin, rådgivning og behandling. Vores elever undervises i at henvise syge personer og personer med alvorlige sports- og arbejdsskader, til relevant behandler inden for den etablerede sundhedssektor.

Følgende områder behandles på kurset, med udgangspunkt i de mest normale skader og lidelser.:
  • Hoved
  • Nakke
  • Skulder
  • Albue
  • Håndled
  • Ryg
  • Iskias
  • Ben
  • Knæ
  • Ankel

PRIS:

Kr. 1.300,-
 
Har du taget massøruddannelsen hos os er prisen kun kr. 1.000,-

BEVIS:
Der udleveres deltagerbevis underskrevet af skoleleder og underviser.

ANTAL LEKTIONER:
Denne uddannelse er på 10 lektioner.

ANTAL ELEVER:
Max. 16 elever.

KRAV:
Du skal være uddannet som massør eller have anatomisk kendskab på samme niveau.


KOMMENDE HOLD:
DAGSHOLD (Hold TRI18-MR1)
Mandag 7. maj 2018
kl. 9.00-17.00
TILMELD HER
 
DAGSHOLD (Hold TRI18-TR2)
Torsdag 30. august 2018
kl. 9.00-17.00
TILMELD HER
 
DAGSHOLD (Hold TRI18-OR3)
Onsdag 5. december 2018
kl. 9.00-17.00
TILMELD HER
 .