FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017STOLEMASSAGE

Det naturlige valg for dig som er professionel behandler - Lær professionel stolemassage.

Stolemassage er en professionel massageform, som flere og flere virksomheder efterspørger som firmamassage. Ligeledes bliver stolemassage af flere private klienter brugt som en hurtig og effektiv løsning på muskelspændinger og som en kort pause i en travl hverdag. Stolemassagen kan benyttes professionelt i klinikken, i virksomheder, til messer, i fitnesscentre og eksempelvis i en golfklub eller ved et sportsevent.

Den professionelle massør kan stolemassage, ikke som erstatning for massage på briksen, men som et supplement til dine øvrige behandlinger.

PRIS:

Kr. 1.300,-
 
Har du taget massøruddannelsen hos os er prisen kun kr. 1.000,-

BEVIS:
Der udleveres deltagerbevis underskrevet af skoleleder og underviser.

ANTAL LEKTIONER:
Denne uddannelse er på 10 lektioner.

ANTAL ELEVER:
Max. 16 elever.

KRAV:
Der er ingen uddannelsesmæssige krav til dette kursus.


KOMMENDE HOLD:
DAGSHOLD (Hold STO18-FR1)
Fredag 6. april 2018
kl. 9.00-17.00
TILMELD HER
 
DAGSHOLD (Hold STO18-TR2)
Torsdag 4. oktober 2018
kl. 9.00-17.00
TILMELD HER
 .