FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017ØREAKUPUNKTUR

Overbyg din viden med dette kursus i øreakupunktur.

I øret findes der, ligesom på foden, reflekspunkter til hele kroppen, dvs. at vi ved at behandle på disse punkter kan skabe en effekt andet sted i kroppen.

Øreakupunkturen er en del af den klassiske akupunktur - som stammer tilbage fra østen – dog er det først i 1950 at de punkter vi kender til i dag, bliver kortlagt. Det er både studier i Kina og Frankrig der er med til at kortlægge disse punkter.

Som sagt så er det via reflekszoner vi behandler resten af kroppen via øret – derved kan vi også tillade os at kalde øret for et af kroppens mikrosystemer. Øret er afbilledet som et lille spædbarn der ligger med hoved nedad i øreflippen og med front ind mod øreflippen – det får et billede hvor de indre organer ligger i den dybe hulning og udenfor øregangen og brusken udgør rygsøjle arme og ben.

Øreakupunktur er generelt homøostatisk – dvs afbalancere kroppens egne funktioner – der ses sjældent bivirkninger ved brug af øreakupunktur og den kan bruges sammen med andre behandlingsformer – såsom massage og zoneterapi, men kan også sagtens stå alene som behandling.

PRIS:

Kr. 2.800,-
 
Har du taget massøruddannelsen hos os er prisen kun kr. 2.200,-

BEVIS:
Der udleveres deltagerbevis underskrevet af skoleleder og underviser.

ANTAL LEKTIONER:
Denne uddannelse er på 20 lektioner.

ANTAL ELEVER:
Max. 16 elever.

KRAV:
Du skal være uddannet som massør/ sportsmassør, eller have kendskab til fysiologi.


KOMMENDE HOLD:
 
2018
WEEKENDHOLD (Hold OEA18-WR1)
Lørdag-søndag kl. 9.00-17.00
i uge 21 - 2018
TILMELD HER
 
WEEKENDHOLD (Hold OEA18-WR2)
Lørdag-søndag kl. 9.00-17.00
i uge 43 - 2018
TILMELD HER
 
 .