FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017HOVED, ANSIGT, HÅND OG FODMASSAGE

Vi tilbyder dig her et professionelt kursus i massage af hoved og ansigtet, samt grundig fod og hånd massage.

Hoved- og ansigtsmassage er en afslappende massageform. Massagen virker afstressende og lindrer spændinger og tilfører ny energi. På kurset tager vi fat i den afslappende og givende ansigtsmassage, samt grundige behandlinger af hovedbund, nakke og hals. En behandling der kan bruges i forbindelse med din behandling, spa- og wellness behandling og i forbindelse med kosmetologbehandlinger. Dette kursus er et must for den professionelle behandler.

Fod- og håndmassage betragtes almindeligvis enten som en del af den almindelig sportsmassage eller som en form for zoneterapibehandling
  • Er dine klienters fødder klar til aktivitet og sport?
  • Er dine klienters hænder friske og klar til en arbejdsdag?
  • Ømme hænder efter en tur på golfbanen, boksetræningen, tenniskampen, spinningtimen eller fitnesstræningen?
  • Ømme fødder efter en lang arbejdsdag?
  • Ømme hænder efter en dag ved tastaturet og musen?
  • Forebyggelse af sportsskader i fødder og i hænderne?
  • Afslappende behandling inden f.eks. sportspræstationer?

Lær at give dine klienter en professionel fod- og håndmassage. Behandlinger med fod- og håndmassage virker afslappende og giver energi og velvære og hjælper med at give balance både psykisk og fysisk.


PRIS:

Kr. 1.300,-
 
Har du taget massøruddannelsen hos os er prisen kun kr. 1.000,-

BEVIS:
Der udleveres deltagerbevis underskrevet af skoleleder og underviser.

ANTAL LEKTIONER:
Denne uddannelse er på 10 lektioner.

ANTAL ELEVER:
Max. 16 elever.

KRAV:
Der er ingen uddannelsesmæssige krav til dette kursus.


KOMMENDE HOLD:
DAGSHOLD (Hold HOV19-SV5)
Onsdag 9. oktober 2019
kl. 9.00-17.00
TILMELD HER
 
DAGSHOLD (Hold HOV19-SV6)
Søndag 8. december 2019
kl. 9.00-17.00
TILMELD HER
 .