FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017KLINIKLISTE

Mange elever fra Sportseducation.dk har valgt at åbne egen klinik efter endt uddannelse. Alle der har taget deres uddannelse hos Sportseducation.dk tilbydes at få deres klinik på nedenstående liste.

Der tilbydes bl.a. sportsmassage, sportsskadebehandlinger og sportsakupunktur.

POSTNUMMER KLINIK
2770 KASTRUP
DE VARME HÆNDER
Jeg hedder Søren Bialik, født i 1960 og har spillet håndbold siden 1965, hvilket har givet flere danmarksmesterskaber og deltagelse i VM for ungdomslandshold. Herudover har jeg trænet seniorhold og ungdomshold på Amager i en årrække. Efter endt trænergerning påbegyndte jeg en massøruddannelse, som nu er blevet min levevej. Jeg tilbyder følgende behandlinger: fysiurgisk sportsmassage, velvære massage, stolemassage, massage til gravide, sportsakupunktur og neuromuskulær manipulation. 
For bestilling og nærmere beskrivelse af behandlingerne se www.devarmehaender.onlinebooq.dk eller ring 23428075
2840 HOLTE
K-CARE
Min baggrund er en sundhedsfaglig uddannelse som bioanalytiker, og herefter er jeg uddannet læge- og fysioterapeuteksamineret fysiurgisk sportsmassør, sportsakkupunktør samt sportsskadeterapeut fra Sportseducation.dk. Jeg har egen klinik på Søllerødgårdsvej i Holte. Jeg er derudover fast tilknyttet Augustinus Care som massør og har endvidere firmaaftaler, hvor jeg kommer ud i virksomhederne og giver massage til medarbejderne. Jeg er også tilkoblet som fast massør i VSH2002 håndboldklub for U18 pigerne. Jeg har deltaget som massør ved sportsevents som, ”24 Run” i Rudersdal og Øresund Triathlon, halv iron man.  
Tid bookes på 2512 8442 eller via hjemmesiden www.K-care.dk
3400 HILLERØD
BOYSEN BODY CARE
Tilbyder Fysiurgusk sportsmassage, sportsakupunktur og sportsskadebehandling.
Er tilknyttet Team Danmark vikarkorps og Christina Watches - Onfone som soigneur/massør 
Tid bookes hjemmesiden
www.boysenbodysport.dk
4000 ROSKILDE
BODYONE
Sportsmassage anvendes af mange seriøse sportsudøvere som forebyggende behandling, til at forkorte restitutionstiden efter træning og konkurrence, samt til at forkorte helingsprocesserne efter skade. 
Læs mere og bestil tid på
www.bodyone.dk
4291 RUDS-VEDBY
JJS MASSAGE
Jeg hedder Jeannie Skovby. Jeg er i 2005 uddannet holistisk massør på ZoneCollege i Holbæk. i 2012 blev jeg uddannet Sportsmassør ved Sportsedukation.dk, derefter sportsakupunktør, sportsskadeterapeut, og sportszoneterapeut.
Læs mere på på
www.jjs-massage.dk

Tlf. 42 717 333
4320 LEJRE
CC SPORTSMASSAGE
Kan tilbyde Fysiurgusk sportsmassage, sportsakupunktur og sportsskade behandling.
Er tilknyttet Team Danmark vikarkorps og Christina Watches - Onfone som soigneur/massør
Online booking på
www.ccsportsmassage.dk
4600 KØGE
FOR YOUR BODY
Jeg hedder Irene Kornby Petersen og startede min egen klinik op pr. 1.4.13 i Køge. Jeg er uddannet Sportsmassør fra Sportseducation.dk og har derudover taget uddannelse i Sportsskadeterapi, Sportsakupunktur og Sportszoneterapi samme sted. Da jeg stadig har mit fuldtidsjob er arbejdet på klinikken mit bierhverv. På sigt er det planen at jeg vil føje flere timer på massagen. Jeg holder åbent i hverdagene tirs-ons-tors kl. 17.00-20.00 og lør. kl. 9.00-13.00.
Telefon 40584860 eller mail mail@foryourbody.dk for tidsbestilling. Læs mere om mig og klinikken på min hjemmeside www.foryourbody.dk eller på Facebook ”For Your Body - Fysiurgisk Sportsmassage”.
.