FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017EVENTS FOR NUVÆRENDE OG TIDLIGERE ELEVER

MED SPORTSEDUCATION.DK TIL EVENTS

Elever og tidligere elever fra Sportseducation.dk har gennem flere år haft mulighed for at prøve kræfter med store begivenheder som Copenhagen Marathon, Powerade Halvmarthon, Copenhagen Masters, Challenge Copenhagen og mange andre.

Også i år har vi lavet aftale med flere arrangører, så vores elever kan afprøve egne evner, lære i praksis, styrke deres netværk og få en masse gode oplevelser.

Vores elever har altid været glade for denne mulighed, og vi lægger et stort arbejde i, at få aftaler med de bedste arrangører.


Er du arrangør af events, løb, stævner og lignede?

Så læs om vores gratis massageservice HER
Når vi tager til event tilbyder Sportseducation.dk at sørge for
  • Mellem 2 og 30 sportsmassører
  • Sportsskadebehandling
  • Brikse og massagestole
  • Olie og cremer
  • Telt og Pavillion
  • Skiltning
  • Isposer, sportstape, vaseline, cremer og salver m.m.
Der vil altid være erfarne Sportsmassører og Sportskadesterapeuter tilstede så både elever og dem vi behandler kan føle sig sikre.

.