FAKTA
MEDICINSK BASERET
Uddannelserne hos Sportseducation.dk er medicinsk baserede og tager udgangspunkt i den samme relevante viden og forskning, som er gældende inden for det etablerede sundhedsvæsen.

FAKTA
OVERNATNING
Vi tilbyder gratis overnatning til vores elever fra Bornholm, Fyn, Jylland, Lolland og Falster samt udland. Det gælder når flere undervisningsdage støder op til hinanden.
Vælg "Overnatning" ved tilmelding.

FAKTA
HOS OS ER ALT MED I PRISEN
Når du har betalt, kommer der ikke flere opkrævninger på eksempelvis kopiafgift, kaffekasse eller eksamensafgift. Hos os er alt med i prisen. Der er fri brug af lagener, klude, olie og lotion på Sportsmassøruddannelsen, fri brug af salver, ultralyd, sportstape og kinesiotape på Sportsskadeterapeut- uddannelsen og fri brug af nåle på Sportsakupunkturkurset.
Der er fri kaffe, the og kildevand for alle elever på vores skole. Du skal ikke medbringe andet end godt humør og gåpåmod.

FAKTA
FORSVARETS CIVILUDDANNELSE
Sportseducation.dk har et stort antal elever fra forsvaret på vores uddannelser. De kommer fra hæren, flyvevåbenet, søværnet og fra specialstyrkerne. Forsvarets civiluddannelse giver forsvarets stampersonel, der er ansat til korttidstjeneste, mulighed for at uddanne sig. Denne uddannelse kan være med til at lette overgangen til det civile erhvervsliv. Valg af civiluddannelse er helt dit eget.
Du kan søge råd og vejledning hos din FRO/JURDG.Copyright © Sportseducation.dk 2017TILMELDING SPORTSMASSØRUDDANNELSEN

Udfyld nedenstående formular for at tilmelde dig:


Navn: *
Adresse: *
Postnr. By: *
Telefon: *
Mail: *
Fødselsdato: *  
Vedrørende: *  
Betaling: *  
 
Betaling af hele beløbet ved tilmelding kr. 16.000,-
 
 
Ratebetaling - kr. 4.500,- ved tilmelding.
Derefter kr. 3.000,- pr. måned. (I alt kr. 19.500,-)
 
Jeg ønsker at overnatte på skolen

Eventuel besked:

* Ja, jeg har læst handelsbetingelserne
(Skal markeres før du klikker på send)


(Der kan gå et øjeblik når du har trykket "Send")

 
 .